Helpende hand door een team dat dagelijks het Google Workspace beheer uitvoert

Google Workspace BEHEER EN ONDERSTEUNING

Bij Google leggen ze uit hoe Google Workspace werkt; bij de Google Workspace specialist krijg je persoonlijke hulp bij de installatie, migratie, het gebruik en het monitoren van de dienst. Dat betekent dat je er niet alleen in staat.

gsuitespeicalist3 bij de Google Workspace specialist

Vanuit Google krijg je standaard ondersteuning bij je Google Workspace accounts. Dat is voor bedrijven met technische kennis voldoende. Voor bedrijven die dat niet hebben, of die dat liever uitbesteden, biedt de Google Workspace specialist een aanvullend ondersteuningspakket dat je voorziet in:

  • Aanvullende hulp bij vragen, aanpassingen en doorgroeimogelijkheden bij de Google Workspace support;
  • Gratis back-ups van je mails, afspraken en adresboek, tot wel 7 jaar lang;
  • Hulp bij installatie van alle services bij jou en je collega’s;
  • Eén vast aanspreekpunt – meestal Noëll – die je via Whatsapp kunt bereiken;
  • Het hebben van een storingslijn dat iedere dag van 6:00 tot 23:00 bereikbaar is;
  • Het regelmatig controleren van de beveiliging, de mailreputatie en nieuwe updates binnen Google;
  • Monitoring op verdachte activiteiten, de DNS records en spam;

Helpende hand bij vragen

Noëll staat voor je klaar om vragen over Google Workspace op te lossen. Tegelijkertijd kun je bij hem terecht voor hulp bij problemen, de installatie en het doorvoeren van wijzigingen. Als laatste kun je advies inwinnen over hoe je de beveiliging verbetert en welke (nieuwe) functies je kunt gebruiken. Dit zijn dingen die Google niet biedt, maar Noëll, beter bekend als de Google Workspace specialist, wél. Hieronder worden de verschillen nogmaals uiteen gezet.

(**) Het SLA1 pakket heeft een minimum prijs van €25,00 per maand, het SLA2 pakket een minimum prijs van €50,00 per maand. Wil je weten wat de Google Workspace licenties kosten? Bekijk dan de Google Workspace prijslijst.

Veelgestelde vragen over het overstappen

Voor alle werkzaamheden die buiten onze support of garantie valt, rekent de Google Workspace specialist € 96.00 per uur. De werkzaamheden worden op de minuut afgerond, met een starttarief van 15 minuten. Vooraf ontvang je een vrijblijvende prijsopgave, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Hallo!

ntaravati gworkspace bij de Google Workspace specialist Meer weten? Plan een kort gesprek met Noëll om je vragen door te nemen. De eerste 20 minuten zijn gratis.
  • Hidden
  • Ik ga er in eerste instantie van uit dat alle medewerkers per persoon één account krijgt toegewezen.
  • Bijvoorbeeld: "we maken videoproducties, we verwachten extra opslag nodig te hebben".